Fejlesztés alatt
logo
2023. február 1., szerda |
Ignác napja

SPORT – SPORT

Thai-boksz Soroksáron

A – Pitbull team – csapatként már 1998-óta működik Budapesten. Alapítója Sándor György kétszeres Kick-Box világbajnok. (Róla már olvashattak a Soroksári Hírlap 2007. szeptember 21-i számában.) Az Ő keze alatt sok bajnok nőtt fel és a küzdősportok számos stílusában nevelt bajnokokat. Az amatőrként indult csapatból 2006-ban lett profi csapat. A központ Soroksáron van, de van szakosztálya Dunakeszin és Zsámbokon is.

A csapat sikerei azóta is töretlenek. Ezt igazolja az alábbi eredmény is:
A soroksári Pitbull Team versenyzője, Szabó Richárd szerezte meg a Déli Szigetek Bajnoki Övét az Új- Zélandon megrendezett Profi Thaibox versenyen.

A gálán abszolút fölényben, egyhangú pontozással győzte le ellenfelét, akinek edzője Ray Sefo volt, a K1 egyik legismertebb versenyzője. Mostantól a Déli Szigetek Bajnoka címet magyar sportoló viseli.

Richárd, aki Sándor György nevelt fia, megérett rá, hogy a profi világ megismerje a nevét, és reméljük hogy a Magyar Himnusz sokszor elhangzik versenyein, mivel győzelmével lehetőséget kapott arra, hogy szorítóba lépjen Új-Zéland bajnoki címéért.

Sándor György szeretné, ha minél több fiatal ismerkedhetne meg ezzel a nagy állóképességet, kitartást, erőnlétet igénylő és nevelő sportággal, ezért tavasztól tanfolyamot indít gyerekek számára. Az edzések helyszíne: Soroksár, Vízisport u. 33. Az edzések időpontja: kedd és csütörtök 16.00-tól.

A sportágról és a csapat munkájáról részletesen tájékozódhatnak a www.pitbullteam.hu honlapon. Az edzésekről érdeklődhetnek Sándor Györgynél a 06 20/945 7254-es telefonszámon.